Tornar Imprimir

Oficina Comarcal de Suport a l'Administració Electrònica

L’Oficina Comarcal de Suport a l’Administració Electrònica és un servei adreçat als ajuntaments de la comarca que pretén donar-los suport tècnic, assessorament i acompanyament en el seu procés de modernització mitjançant la implantació de l’administració electrònica.

Quins serveis oferim?

1. Servei d’assessorament en administració electrònica
Oferim assessorament i acompanyament continuat durant el procés d’implantació dels serveis d’administració electrònica i de seguretat del Consorci AOC, CATCERT – Agència Catalana de Certificació i CESICAT, preferentment en els ajuntaments menors de 5.000 habitants.

2. Servei de formació i divulgació de l’administració electrònica
Realitzem tasques de promoció, divulgació i formació dels serveis d’administració electrònica i de seguretat del Consorci AOC, CATCERT – Agència Catalana de Certificació i CESICAT

3. Servei de certificació digital

Administracions públiques. Entitat de registre T-CAT: Emissió, revocació i suspensió de certificats digitals T-CAT i certificats d'apliacions

Ciutadans. Entitat de registre idCAT: Emissió, revocació i suspensió de certificats digitals idCAT (persones físiques) (més informació a https://www.idcat.cat) i alta d'usuaris d'idCAT Mòbil (més informació a https://idcatmobil.seu.cat). Cal demanar cita prèvia des d'aquest formulari.